Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » SEGÍÍTSETEK! Szövegkiegészítés...

SEGÍÍTSETEK! Szövegkiegészítés! (angol)?

Figyelt kérdés

a családból senki nem tud segíteni mivel a szüleim körülbelül annyira tudnak angolul mint én.Vagy egy szöveg ki van hagyva 20 hely és oda kell beilleszteni szavakat(megvan adva a 20 szó is)

itt a szöveg:

One day,while my friend and I were raveling through Germany, we were very hungry(1)____ we didn"t have a lot of money. (2)___decided to stop at a village market(3)___get a few groceries.I chose some(4)___and went to the front counter to(5)___Near the counter I saw some packaged(6)them in a large bin. They loked good (7)___were a lot cheaper than the ones(8)___had in my hand, so I took(9)___instead.We left the store and looked(10)___a place where we could eat.We(11)___ a quiet place under a tree and (12)___ate our sandwiches first, and then the (13)___.We thought they were great.Let's get(14)___again.I said.They're cheap and they (15)___taste good.My friend can read some (16)____,but I can't,so I gave her(17)___package so she could look for the(18)___name.She looked at it and then(19)___to laugh.Why are you laughing?I(20)____.Because they're dog biscuits!She said

szavak:

and,asked,brand,but,buying,cookies,cookies,cookies,for,found,German,I,or,pay,really,started,the,their,them,them,to,was,we,we,went

NAGYON FONTOS LENNE!!!

aki segít annak nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!!!

2012. ápr. 4. 09:40
 1/2 anonim válasza:
100%

Szia,

nem lehet,h kicsit elgépelted az egyik részét?Mindegy,amiben biztos vagyok ittvan:

1.but

2.we

3.to

4.cookies

5.pay

6.itt vmi nem stimmel a szövegben sztem

7.and

8.I

9.them

10.for

11.found

12.we

13.cookies

14.buying

15.itt se stimmel nekem vmi

16.itt se

17.the

18.itt se

19.started

20.asked

A vége lemaradt vagy csak nincs több beírandó szó?

2012. ápr. 4. 19:24
 2/2 A kérdező kommentje:
nincs több szó és a szöveg is csak ennyi.De nagyon-nagyon köszii..:))
2012. ápr. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!