Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nem megy angolnál a szövegérté...

Nem megy angolnál a szövegértés, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Origó,középfokú-írásbeli nyelvvizsgára megyek májusba.minden nap tanulnom kéne,meg kéne szenvedni érte,hogy sikerüljön.a fordítások mennek,a levelet is meg tudom írni,a teszt nem valami szuper,de gyakorlással biztosan felhozhatom.na de a szövegértéssel mit kezdjek?a sok szótározás itthon idegbetegség nekem.a nyelviskolába meg tudom csinálni.de itthon valahogy nem.meg úgy érzem,hogy itthon nincs hozzá türelmem.és nehéznek tűnik.az valahogy nem megy.valaki,aki volt Origó középfokon,írásbelin,az adna tanácsot?
2012. ápr. 2. 15:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a problémám.Itthon soha nem sikerült,aztán elmentem a tanáromhoz ott meg ment :D de végül nyelvvizsgán is összejött elég pont.Talán csak türelmesnek kell lenni.
2012. ápr. 2. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!