Milyen könyveket ajánlanál angol középfokú nyelvvizsgához?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 17:24
1/5 anonim válasza:
Maxim könyveket, teljes mértékben!
2/5 anonim válasza:
Nem hallottam még azokról a könyvekről. Milyen könyvek azok László?
3/5 anonim válasza:
Jól kidolgozottak, legtöbbjükhöz hanganyag is társul. Vannak olyan könyveik, melyek a nyelvvizsga témaköröket dolgozzák fel, vannak olyanok, melyek megtanítanak jól beszélni, szókincsfejlesztő könyveket készítenek, nyelvkönyveket. Amik nekem megvannak:
Angol nyelvtan 222 pontban
Színes kérdések és válaszok angol nyelvből - B2 szint
Speak simply B2!
1000 angol tesztkérdés
azt hiszem ennyi van. :) csak ajánlani tudom őket. könyveik felkészítenek az érettségire, valamint a (szerintem) 2 legjobb nyelvvizsgára alapulnak (ECL és TELC).
remélem segítettem.
üdv.!
4/5 anonim válasza:
Hát én az Oxford Angol Nyelvtant ajánlanám :) ilyen naagy piros és rohadt vastag, de nagyon jól és érthetően leírja :)
5/5 anonim válasza:
Igen, de rengeteg minden kimaradt belőle. Pl. műveltetés és ilyenek. :)
Viszont a sok feladat miatt tényleg jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!