Egy kezdő angolosnak US English-t vagy Brittish English-t érdelmesebb tanulni?
Figyelt kérdés
melyiket könnyebb megérteni?
ti melyiket szeretitek jobban??
2012. ápr. 1. 10:26
1/2 anonim válasza:
mindegyik kérdés hülyeség , de elsőre Brit egyértelmű , britet könnyebb alapvetően akcentus függő , britet jobban szeretem mert ott a ír skót meg tipikus angol akszent adja amcsiknál is de az inkábbi lyen tájszólás egybeolvasztok félszavakat
2/2 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket magadnak kell megválaszolnod. Nekem könnyebb megérteni az amerikai-t,de ez főleg a sok film/sorozatnézésnek tudható be. Viszont azért amerikai akcentus között is többféle van, a déli (Alabama, Texas, Louisiana) már kissé nehezebben érthető. Legalábbis számomra több odafigyelést igényel. Hangzásra egyértelműen a britre szavazok, van benne valami különleges ami miatt folyton hallgatnád :) Egyébként az ausztrál is tetszik nekem.
Tanulásba meg hát.. azért olyan egetrengető különbség nincs köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!