Megpróbáljam nyáron az angol középfokút?
Figyelt kérdés
8.-os vagyok és járok angoltanárhoz hetente egy órát, mert érdekel a nyelv és szeretnék gyakorolni. A szókincsem olyan 1100-1150 körül lehet. Felvetette, hogy nyáron lesz egy tanfolyama, ahol 5-6-an lennénk és heti 12 óra angolozás. Szorgalmasnak tartom magam, motivál is, hogy letegyem. Múltkori órán mutatta, hogy kb. 900 szót kellene ott megtanulni, ami sokat javítana. TELC nyelvvizsgát próbálnám meg. Holnaptól április lesz, kb. 2 hónapom lenne "rágyúrni". Sokat vacillálok, hogy megpróbáljam-e vagy ne.
A nyarat inkább a pihenéssel tölteném, de a jövő évbe még fáradtabb lennék az 1. gimnáziumi évem után.
Szerintetek megpróbáljam? 14/F
2012. márc. 31. 21:07
1/2 anonim válasza:
Én a helyedbe megpróbálnám. Az angol középfok viszonylag könnyű. Amúgy a TELC-et te választottad vagy a tanárod ajánlotta?
2/2 anonim válasza:
én a te korodban raktam euroexamot ami nehezebb mint a TELC és simán meg lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!