Hol és mennyiért tudnék japán nyelvet tanulni?
Japán Alapítvány honlapja: fél éves tandíj 40 000 Ft. Ez 45 órát jelent egy félévben, 30x90 perces felbontásban.
Magyar és japán anyanyelvűek vegyesen tanítanak szinttől függően. Órára még nem jártam, de a tanárokkal találkoztam, és kívülről az üvegfalon át láttam a könyvtárban, hogy hogy zajlik egy óra. Szerintem megéri az árát. Lebontva csak 888 Ft egy óra, amit diplomás tanárok tartanak. Szerintem sehol máshol nem találsz ennél olcsóbbat úgy, hogy színvonalas is legyen.
Sajnálom, ha nem tudsz Pesten tanulni, de gondoltam a többieknek hasznos lehet. Aztán ha a sors úgy hozza, hogy huzamosabb ideig Pesten tartózkodsz akár munka akár más miatt, és van rá lehetőséged, próbáld ki. Vagy legalább az Alapítvány könyvtárába látogass el egyszer. Nekem nagyon sokat nyújtott a könyvtár.
Plusz programokat is szoktak szervezni. Kiállításokat, kiselőadásokat a japán kultúráról, filmvetítést, meghívott előadók is szoktak előadni, nagyon jó hely. Nézz szét a honlapjukon, és egyszer látogass el! :)
Addig is がんばれ~
Igen, az alapítvány órái mindenképpen hasznosak, és a maga nemében - azaz csoportos tanulás - olcsó is.
Saját tapasztalatból azt mondom, hogy kezdésnek nem rossz, aztán ha az ember még többet, még magasabb szintet szeretne elérni, akkor esetleg magán úton (is) célszuerű folytatni. Gyorsabb, és személyre szabottabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!