Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudnátok ajánlani valami jó...

Tudnátok ajánlani valami jó oldalt vagy letölthető könyvet amiből újra el kezdhetnék angolt tanulni?

Figyelt kérdés
Jó pár évig tanultam angolt, vagyis inkább csak tanították, de most szeretném újrakezdeni magamtól. Ehhez kellene valami jó oldal/könyv, igazából a nyelvtannal állok nagyon hadilábon, bár a szókincsem se túl nagy, szóval az elejéről kellene kezdenem.
2012. márc. 25. 22:40
 1/3 A kérdező kommentje:
A cél pedig a középfokú nyelvvizsga lenne, persze csak idővel. :D
2012. márc. 25. 22:46
 2/3 anonim válasza:

Nagyon sok ilyen oldal van, párat felsorolok:

oald8.oxfordlearnersdictionaries[pont]com - egynyelvű szótár kiejtéssel

angoltanszek[pont]hu/ angol-mindenkinek[pont]com/

learn-english-today.com/Proverbs/proverbs[pont]html - Mondások, közmondások, szerintem ez is hasznos

projectbritain[pont]com/ - nagyon klassz kis oldal, Anglia kultúrájáról, szimbólumairól. Gyakorláshoz nagyon jó lenne.

Könyveket amúgy a thepiratebay[pont]se-ről lehet letölteni.

fanfiction[pont]net/ - Valamint ezen az oldalon fanfictionöket lehet olvasni. Nem tudom, hogy ismered/szereted-e őket, de szerintem nagyon sok klassz van. Az a lényege, ha pl. szereted a Harry Pottert, itt ebben a témából olvashatsz regényeket/novellákat, amiket a rajongók írtak:) Bármilyen témában vannak itt fanfictionök, én ezen az oldalon lógtam kb 1,5 évig folyamatosan, és részben ennek köszönhetem, hogy most itt tartok (felsőfokú nemsokára).

Remélem segítettem:)

(bocsi, a linkeket csak így tudtam beilleszteni)

2012. márc. 26. 21:07
 3/3 anonim válasza:

Megint én, most ezt a torrentet találtam, amiben nagyon sok graded reader, azaz könnyített olvasmány van:

thepiratebay[pont]se/torrent/7035816/English_Graded_Readers_Mega_Collection_(15.2.2012)

2012. márc. 26. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!