Tudnátok ajánlani valami jó oldalt vagy letölthető könyvet amiből újra el kezdhetnék angolt tanulni?
Nagyon sok ilyen oldal van, párat felsorolok:
oald8.oxfordlearnersdictionaries[pont]com - egynyelvű szótár kiejtéssel
angoltanszek[pont]hu/ angol-mindenkinek[pont]com/
learn-english-today.com/Proverbs/proverbs[pont]html - Mondások, közmondások, szerintem ez is hasznos
projectbritain[pont]com/ - nagyon klassz kis oldal, Anglia kultúrájáról, szimbólumairól. Gyakorláshoz nagyon jó lenne.
Könyveket amúgy a thepiratebay[pont]se-ről lehet letölteni.
fanfiction[pont]net/ - Valamint ezen az oldalon fanfictionöket lehet olvasni. Nem tudom, hogy ismered/szereted-e őket, de szerintem nagyon sok klassz van. Az a lényege, ha pl. szereted a Harry Pottert, itt ebben a témából olvashatsz regényeket/novellákat, amiket a rajongók írtak:) Bármilyen témában vannak itt fanfictionök, én ezen az oldalon lógtam kb 1,5 évig folyamatosan, és részben ennek köszönhetem, hogy most itt tartok (felsőfokú nemsokára).
Remélem segítettem:)
(bocsi, a linkeket csak így tudtam beilleszteni)
Megint én, most ezt a torrentet találtam, amiben nagyon sok graded reader, azaz könnyített olvasmány van:
thepiratebay[pont]se/torrent/7035816/English_Graded_Readers_Mega_Collection_(15.2.2012)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!