Angol magántanárral vagy nyelviskolában?
Figyelt kérdés
Gyenge középfokú nyelvtudásomat(nyelvvizsga van,de évek óta meg sem szólaltam) kellene tárgyalás szintűre fejleszteni.Kb. másfél évem lenne rá...2012. márc. 9. 21:45
1/5 anonim válasza:
magántanár,
és tapasztalatból mondom.
2/5 anonim válasza:
A helyedben olyan tanfolyamot keresnék, ahol anyanyelvű tanár van és társalgást vagy pl. Business English-t tanítanak.
3/5 anonim válasza:
Magántanár, mégha drágább is:
- Te igényeidhez igazodik.
- Rákényszerít a teljes idő alatt a figyelemre és kommunikációra.
- Jobb interakciók.
- Személyre szabott.
4/5 anonim válasza:
Én úgy csináltam a berozsdásodott nyelvtudás felfrissítését, hogy először egy tanfolyam, mert az olcsóbb és arra, hogy felfrissüljön az elásott tudás, teljesen jó az is. Azután pedig magántanár, hogy személyre szabott legyen a dolog.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.Valószínű úgy fogom akkor csinálni,ahogy az utolsó javasolta-tanfolyammal előásni,aztán magántanárral belehúzni :)
2012. márc. 10. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!