Hogy működik a nyelvvizsga értékelése?
Figyelt kérdés
Angol középszintű nyelvvizsgát szeretnék, azonban nem tudom, hogyan is működik az értékelése. A szóbeli részétől nem tartok, csak az írásbelitől.
A végeredmény kiszámítása érdekelne engem. Hogy százalék,pontozás, esetleg jegy alapján állapítják meg. És mennyi az a mérce, amitől megszereztem a középfokú írásbeli nyelvvizsgát?
2012. márc. 9. 15:38
1/3 bensdorp válasza:
Mindegyik nyelvvizsgaközpont másképp pontoz, de mindenhol %-ban mérik az eredményt, amit a feladatokban elért pontokból számítanak. Általában 60%-tól van meg a nyelvvizsga (adott része), de ez is változhat egyes intézmények között. Általában kitétel, hogy minden feladattípusnál el kell érni bizonyos %-ot (zömmel 50-et). Nézz utána külön a nyelvvizsgaközpontok honlapjain!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.
Tehát ha az írásbeli részen a végső eredményem 60% fölött van,akkor jó eséllyel megvan a nyelvvizsgám?:)
2012. márc. 9. 19:37
3/3 A kérdező kommentje:
Megvan.Utána olvastam, köszi mégegyszer:)
2012. márc. 9. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!