Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » BME, társalKODÓ, vagy TELC B2...

BME, társalKODÓ, vagy TELC B2 a legkönnyebb?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Telc, mert egynyelvű és nincs benne fordítás. Amúgy kicsit becsapós vizsga, szóval nem árt több mintafeladatsort is végigcsinálni, hogy rákapj az ízére :)
2012. febr. 24. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a BME-n voltam és könnyű volt. A szóbelihez vannak fenn neten tételek amikből fel tudsz készülni így meglepetés nem érhet. Az írásbeli is könnyű, noha nem tudom hány éves vagy de ha már írtál érettségit angolból akkor ez könnyebb, valamint ebből is van fenn sok régebbi példa feladatsor.

Az előző kommentelő válaszához annyit hozzátennék, hogy amennyiben aszerint választ valaki nyelvvizsgára módszert, hogy hol mennyivel kevesebbet kell teljesíteni az nem feltétlen lesz jó a jövőben... meg amúgy is egy kis fordítás? Lehet szótárakat használni ezeken szóval nem tudom mi lenne egy fordítással a gond.

2012. febr. 24. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:
telc :P
2012. márc. 2. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!