Hogyha alapszinten tudom az angolt akkor nem mehetek középfokú nyelvvizsgára?
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 16:54
1/7 anonim válasza:
Menni mehetsz,úgy értem,senki nem tiltja meg,de ne várd,hogy sikerüljön...
2/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem. Ha nem hogy nyelvtanárhoz nem érdemes járnom, mert úgy se fog sikerülni ugye?
2012. febr. 21. 17:05
4/7 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam hogy a tanár tanít!!! De néhány hónap alatt megtudnám tanulni alapszintről középfokúra? Nekem nnincsen sok pénzem arra hogy évekig járjak tanárhoz angolra!
2012. febr. 21. 17:40
5/7 anonim válasza:
nem mindegy, hogy egy hónap alatt mész 100x, vagy 1 év alatt 100x? pénzben ugyanott vagy, csak közben többet tudsz tanulni az alapján, amit lead a tanár.
6/7 anonim válasza:
egyébként a net tele van tömve angollal, ha akarod, menni fog tanár nélkül is. persze kell pár óra tanárral, de már ezerféleképpen le van írva a nyeltam, az igeidők, a szerkezetek. a szókincset úgysem a tanár fogja belédverni
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. febr. 22. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!