Hogyan tudnék megtanulni "házilag" nyelvtanár nélkül spanyolul?
Figyelt kérdés
egyelőre csak alapdolgokat, később persze azért kell egy tanár2008. ápr. 7. 22:19
1/9 anonim válasza:
Szia! Úgy tudom, az Elo levelezős nyelvtanfolyamai nagyon hatékonyak! Egy ismerősöm középfokon így tanulta meg a franciát, pedig előtte egy szót sem beszélt franciául! Nézz utána a neten! Remélem segítettem!
2/9 anonim válasza:
www.e-spanyol.hu
Nézd meg ezt az oldalt!
3/9 anonim válasza:
ha van érzéked és kitartásod menni fog, leginkább ha már tudsz angolul vagy valamelyik másik nyelven. én pl nagyon nehezen tanulok nyelveket, tudok angolul és németül is de otthon a sulik semmit nem értek nekem, csak az adott országban sikerült megtanulnom. nekem könyvekböl, cd-röl otthoni nyelvtanártol nem sikerült.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Angolt tanulok jelenleg, spanyol lenne a másik nyelv.. Kitartás az van. Köszönöm még egyszer a segítséget!
2008. ápr. 9. 17:23
5/9 anonim válasza:
Én a Király Rudolf-féle nyelvkönyvre esküszöm. Nem szép, nincsenek színes képek benne, de én abból egyedül megtanultam pár hónap alatt annyira, hogy aztán használni tudtam odakinn. Nagyon jó szókincset ad.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt a tippet is! :)
2008. ápr. 11. 15:58
7/9 anonim válasza:
Meg lehet még próbálni a Teach Yourself sorozat könyveit. Ez angolul van, de én ebből tanulok finnül és norvégul, és tetszik. Alapfokig simán jó, hanganyag van hozzá.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2008. máj. 15. 16:50
9/9 anonim válasza:
Hát a legkönnyebben a telenovellákból lehet, csak itt az a baj, hogy szinkronizálva van az egész. A romániai csatornákon feliratosak és szabadon hallod a szöveget, a kiejtést és könnyen meg is tanulhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!