A március 3. -i nyelvvizsgára jelentkezett vki? Tegnap kaptam egy aggasztó emailt:
Ön a TELC vizsgaközpont honlapján keresztül jelentkezett a Katedra Nyelviskola (város) által szervezett március 3-i TELC nyelvvizsgára. Felhívom figyelmét, hogy az online jelentkezés kizárólag a vizsgadíj befizetésével válik érvényessé.
Kérem, hogy legkésőbb február 6-ig (ez a beérkezés határideje!) utalja át a vizsgadíjat a 11708001-20522234 számú bankszámlára. Utaláskor a Közlemény rovatban tüntesse fel a saját nevét és az online jelentkezéskor kapott kódot.
Fontos, hogy a befizetés erre a számlaszámra történjen, különben az online jelentkezést nem tudjuk mihez kapcsolni.
Amennyiben máshová vagy máshogyan (pl. belföldi postai utalványon) fizette be a vizsgadíjat, kérem, hogy haladéktalanul jelezze ezt egy válasz e-mailben.
Bármilyen kérdése van keressen nyugodtan!
Kellemes hétvégét!
Tehát nem érkezett meg a vizsgadíjam? Vagy ilyet mindenki kap? Kedden utaltuk át( jan.31.)
Amennyiben máshová vagy máshogyan (pl. belföldi postai utalványon) fizette be a vizsgadíjat, kérem, hogy haladéktalanul jelezze ezt egy válasz e-mailben.
itt van pontosan leírva,hogy mit kell tenned. Megírod, hogy jan 31-én átutlatad. Az utalásról bitos van igazolásod azt mellékeld, vagy a számla kivonatod vontatkozó réséznek másolatát....ennyire egyszerű.
Én is jelentkeztem már online nyelvvizsgára (Kitex). Ott az volt a követelmény, hogy utaljuk el/fizessük be a pénzt (közleménybe szintét a kapott kód, név, nyelv, szint, helyszín, legalábbis én ezeket írattam be), majd az utalásról/befizetésről kapott nyugtát küldjük el nekik, jobban mondva töltsük fel a honlapon a saját felületünkre, így meg tudnak bizonyosodni a befizetésről. Kb másnapra vagy következő munkanapra elfogadták a jelentkezést. (Elég volt a beszkennelt másolat vagy fényképezővel/telefonnal készített kép)
Tehát szerintem tőled is ezért kéri a vizsgaközpont a bizonylatot. Ha azt elküldöd nekik, tuti aktívvá válsz.
Telefonon se fognak tudni felvilágosítást adni, csak ha tudod a bizonylat adatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!