Póiska kérdése:
Kinéztem egy oktató csomagot-PONS német nyelvtanfolyam kezdőknek. Könyv+4CD 8145 Ft-ért. Kérem, aki használta már véleményezze. Valós-e a 3 hónapos alapszintű elsajátítás? Mennyire logikus a tananyag? Hatékonyak-e a CD-k?
Figyelt kérdés
Más bevált javaslatot is szívesen fogadok.2012. febr. 4. 22:13
11/12 anonim válasza:
A haladóknak verzió tele van hibával
12/12 oldmumus válasza:
Lehet késői a válaszom, de hasznos lehet:
Anno több mint 30+ évesen a Pons megszólalni egy hónap alatt németül könyvéből nulláról kezdtem el a németet egyedül. Anno február végi kezdéssel már májusban el tudtam magam adni egyes cégeknél. Majd utána már az adott országban A2, B1, majd B2. Később az állampolgársághoz szükséget vizsgákat is sikeresen teljesítettem. Tehát nekem a PONS könyv, egy munkafüzet, szókártyák jó alapot adtak. Viszont egy adott idő után nem árt az adott nyelvi környezetben élni és naponta szóban-írásban tovább tökéletesíteni a nyelvet. Nekem az a véleményem ill. gyakorlati tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!