Lenne, valakinek kedve ilyen blogot írni a nyelvtanulásról?
Szia!
Tudnál két-három blogcímet megadni, hogy milyenekre gondolsz? (Lehet angol nyelven is, sőt...)
Én most kezdem újra a franciát, és lehet,, hogy éppen a versenyhelyzet miatt jól jönne ez a blogolás nekem is. Tehát érdekel. Várok egy-két linket. Szép napot!
Szia!
Örülök, h érdekel:D, szerintem jól lehetne szórakozni, és az üres perceinket is kitöltené.Még soha nem szerkesztettem blogot, tehát nem tudom, ezen a téren mire vagyok képes.Szal, ha véletlen elhatároznánk magunkat erre, akkor fog kiderülni.
Itt van pár blog angolul:
Itt görögül tanul a srác.(Csak a leckéket írja le, én ennél azért kreatívabb blogot képzeltem el.
Itt meg a horvát srác akar "being able to speak Italien" lenni 2 hónap alatt.Ezt is érdekesnek találtam. [link]
És a végén az 5 év 5 nyelv mondjuk ha még nem találkoztál volna vele, ami szerintem magasan a legjobb munka.
Szia!
A magyar blogot ismerem, rendszeresen követem. A másik kettő is érdekes. Köszi!
Lenne további kérdésem még, ha lehet:
Melyik nyelvet akarod elkezdeni most?
Tanultál/Tudsz már másik idegen nyelvet, vagy ez lesz az első?
Egy blogban írnánk többen, vagy mindenki vezetne egy saját blogot?
Vannak konkrétabb elképzeléseid? Mert én pl. egy nyelvtanító programot használok és a Pimsleurt, így inkább azt tudnám leírni általában, hogy milyen szókincset/nyelvtani részt tanulok, mi a nehéz, könnyű abban éppen, mi az érdekes.
Első válaszoló voltam ismét.
Angolul beszélek középszinten.(Ennek a fejlésztése folyamatosan történik).Ill. régen 8 évig horvátot tanultam.(Semmit nem tudok már belőle).A másik nyelv amit mindig is nagyon utáltam a német, de abban is elég sok "munkaórám" benne van, szal szerintem most majd annak állok neki normálisan elölről.
Szerintem, meg úgy lenne "egyedülálló" a téma, ha egy blogban írnánk....Teszem azt (ha mondjuk vagyunk 3-an) leírjuk, h mit csináltunk a héten, ha találtaunk valami jó oldalt ajánlások stb.Azt meglátjuk, h egymáshoz képest ki hova fejlődik stb...De ez még csak nagyon agyszülemény szinten van:)
Szia!
Továbbra is érdekel a dolog.
Angolból felsőfokúm van, napi szinten használom. Németet (nagggyon utáltam), abból érettségiztem...
Mostanában kezdtem bele a franciába. :)
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!