Lefordítanád nekem? Nagyon érdekel, mi van a Rihanna szám elején, de még csak kezdő vagyok, így magyarosan nem tudom lefordítani.
Figyelt kérdés
“It’s like screaming, but no one can hear,You almost feel ashamed that some one could be that important, that without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. But when it’s over, and it’s gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good.” Köszi szépen!2012. jan. 25. 14:47
1/3 anonim válasza:
"Olyan, mintha kiáltanál, de senki sem hallana. Szinte szégyelled magam attól, hogy valaki ennyire fontos lehet, de nélküle semminek érzed magad. Senki sem értheti meg, mennyi fáj. Reménytelennek érzed, mintha senki sem menthetne meg. De mikor véget ér, szinte azt akarod, hogy visszakaphasd rossz dolgokat, mert úgy jó dolgokat is visszakapnád."
Nem mindent szó szerint fordítottam :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. jan. 26. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!