Boga. kérdése:
Szerinted elfogadható? ( TELC levél)
Figyelt kérdés
Ma voltam írásbelizni és arról kellett írnom egy most induló magazinnak,hogy milyen projectet kéne indítaniuk, amihez szükséges támogatás.
Na erre én arról írtam,hogy szervezhetnének egy "szedd fel a szemetet" rendezvényt , amihez hozzájárulhatnak majd az olvasók és ez által a magazin is sikeres lesz és a project is. Bár így visszagondolva, egy most induló magazinnak lehet nem azt várták,hogy egy rendezvény megszervezését írom. Nagyon izgulok ,félek,hogy a levélen buktam el.
2012. jan. 22. 20:30
1/4 anonim válasza:
Nem a konkrét tartalom szokott ilyen szempontból hangsúlyt kapni a nyelvvizsgákon, hanem, hogy nem írsz le orbitális baromságokat.
Majd kiderül.
2/4 anonim válasza:
Angol középfokún voltál? Csak mert én is ma voltam, és szerintem akkor félreértetted a feladatot... :/
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Igen, Vasárnap voltam Angol B2-n.
2012. jan. 24. 16:41
4/4 A kérdező kommentje:
Jó lett a levelem, a nyelvvizsgám pedig sikeres lett! :)
2012. ápr. 1. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!