Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy francia levelet kéne...

Egy francia levelet kéne irnom ehez kérnék segitséget valakitől. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Tárgya bármiről szólhat lehet kitalált is . Tudna nekem valaki segiteni? Multidőbe kéne irnom terjedelme 10 mondatnak kéne hogy legyen csak kiányoztam kb 2-3 hetet a suliból és lemaradtam a multidőről, sok szóról meg kifejezésről is :/

A találkozás La Réunion,

kedves barátom cher(belle) ami

Rég láttuk egymást ! A multkori focimeccs óta nem találkoztunk.Képzeld tegnap találkoztam a barátnőddel ritával voltunk moziba barátokkal,azt üzeni nagyon hiányzol neki. Reméljük a rosz idő miatt nem telnek rosszul a napjaid, itt esik a hó. Ott milyen idő van? Hogy telik a nyaralásod? Mikor fogtok vissza jönni? Nagyon várnak haza az osztálytársaid .

Remélem ismét elmegyünk majd valahova beszélgetni, és majd beszámolsz hogy milyen volt.

Minden jót , Dávid !

Nagyon megköszönném ha segitene valaki lefordítani :) vagy valami hasonlót össze irni :) Közben megpróbálkozok vele én is csak most igy még nehezen megy :/

2012. jan. 19. 20:05
 1/2 anonim válasza:

Mon cher ami,

Ca fait longtemps que nous nous sommes rencontrés, depuis le dernier match de football. Hier j'ai vu ta copine Rita, elle a dit que tu lui manquais beaucoup. Nous espérons que tu passes ton temps bien malgré ce météo...ici, il neige. Est-ce que tu passes de bonnes vacances? Quand vas-tu rentrer? Tout le monde t'attend dans la classe. J'espere que nous allons bavarder bientot, et que tu me raconteras tous.

Bonne contnuation!

Dávid

2012. jan. 22. 21:37
 2/2 anonim válasza:

Ha még aktuális, akk itt egy kis szösszenet.

;)

előző voltam

Bár am lehet h furcsálni fogják, ha olyan van benne, amit még nem tanultál, pl jövő idő.

De sok szerencsét!

:D

2012. jan. 22. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!