Önállóan tanultatok már meg nyelvet?
Figyelt kérdés
Szeretnék nyelvet tanulni önállóan, viszont attól félek, hogy így nem igazán hatékony, és nem leszek képes rá, legalább alapszintig eljutni tanár nélkül.
Nektek sikerült tanfolyam vagy tanár nélkül megtanulni egy nyelvet, legalább alapfokon?
2012. jan. 17. 17:14
11/11 anonim válasza:
Egy nyár alatt. De hozzá kell tennem, hogy előtte már tanultam olaszul (tanárnál), tehát mondhatjuk, hogy nem nulláról indultam, mert a két nyelv hasonló, csak a spanyol nyelvtana egyszerűbb.
Ha svédül tanulnál, sokat segít, ha esetleg már tanultál egy másik germán nyelvet előtte, ha pedig olaszul, akkor egy másik latint.
De alapfokra enélkül is eljuthatsz, az biztos.
Esetle próbálj neten levelezőtársakat keresni; nekem nagyon sokat segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!