Nulla nyelvtudással, egy német alapfokú nyelvtudást mennyi idő/tanóra alatt tudok elsajátítani?
Szia. Nekem sem tetszik az, amit ígértek neked. 60 óra alatt lehetetlen megtanulni a németet alapfokon.
Én munkanélküli voltam, amikor egy tanfolyamra küldtek, ahol 100 óra német tanulást kaptunk ingyen.
Ez a száz óra arra volt elég, hogy megtanuljam az alapokat, a nyelvtani szabályokat.
Ha nem titok, megírhatnád, milyen nyelviskola az, amelyik ezt ígérte neked, talán vannak tapasztalatok.
Elküldök egy linket, ahol a legalapvetőbb kifejezések megtalálhatók és ha rákattintasz a képre, vagy a betűre, akkor el is mondja neked.
Ami még segíthet, lehet kapni bármelyik könyvesboltban Német társalgási kéziszótárt, itt az alapvető kifejezéseket meg tudod tanulni és általában még a kiejtésük is le van írva.
Üdv. ♥♥
Üdv. Érdekelne mi lett az eredmény. Én most akarok egy 100 órás nyelvtanfolyamot venni, nulláról alapfokra szeretnék.
Neked a 60 óra alatt sikerült megtanulni valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!