Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nulla nyelvtudással, egy...

Nulla nyelvtudással, egy német alapfokú nyelvtudást mennyi idő/tanóra alatt tudok elsajátítani?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy átlag ember napi 1-2óra tanulással és heti 2x2óra nyelvtanfolyammal mennyi idő alatt tanul meg alapfokon németül? (az egyik tanfolyam ajánl egy 60órás képzést, állítja hogy ennyi idő szükséges ahhoz hogy a nulláról alapfokon megtanuljak németül) Tapasztalatok? ...És ez után belevágnék a középfok tanulásába (ennek az ideje/óraszáma is érdekelne, hogy alapfokról középfokra eljutni mennyi idő kb), aztán esetleg egy nyelvvizsga, de külföldi munkavállalás érdekében szeretném megtanulni a nyelvet, nem nyelvvizsga papírért... Lehetséges hogy egy februári kezdéssel augusztus-szeptemberre eljussak a középfokig?
2012. jan. 14. 20:06
1 2
 11/13 .:Laci:. ***** válasza:
megkérdeztem a német tanáromat erről a 60 órás tanfolyamról. azt mondta, hogy modunlonként 60 óra, tehát nem 60 óra után mehetsz nyelv vizsgázni, hanem 3x vagy 4x(vagy amennyi modul van, nem tudom már pontosan) 60 óra után, tehát z a 61 órás szöveg csak csalogatás, valójában nem annyi lesz összesen.
2012. jan. 18. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem sem tetszik az, amit ígértek neked. 60 óra alatt lehetetlen megtanulni a németet alapfokon.

Én munkanélküli voltam, amikor egy tanfolyamra küldtek, ahol 100 óra német tanulást kaptunk ingyen.

Ez a száz óra arra volt elég, hogy megtanuljam az alapokat, a nyelvtani szabályokat.

Ha nem titok, megírhatnád, milyen nyelviskola az, amelyik ezt ígérte neked, talán vannak tapasztalatok.

Elküldök egy linket, ahol a legalapvetőbb kifejezések megtalálhatók és ha rákattintasz a képre, vagy a betűre, akkor el is mondja neked.

[link]

Ami még segíthet, lehet kapni bármelyik könyvesboltban Német társalgási kéziszótárt, itt az alapvető kifejezéseket meg tudod tanulni és általában még a kiejtésük is le van írva.

Üdv. ♥♥

2012. jan. 20. 00:24
 13/13 anonim válasza:

Üdv. Érdekelne mi lett az eredmény. Én most akarok egy 100 órás nyelvtanfolyamot venni, nulláról alapfokra szeretnék.

Neked a 60 óra alatt sikerült megtanulni valamit?

2017. jan. 22. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!