Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudnátok nekem ajánlani egy...

Tudnátok nekem ajánlani egy jó könyvet? (Német)

Figyelt kérdés

Röviden vázolva:

Most 10.es vagyok a gimiben, és tavaly kezdtem el németül tanulni...már akkor sokkal jobban tetszett az angolnál és ez még most is így van...Sajnos a tavalyi német tanárom elment egy másik iskolába, és a mostani tanárommal nagyon lassan haladunk...

Szóval a kérdésem tudnátok-e esetleg ajánlani valami olyan könyvet amivel tudnám magam fejleszteni??? Hogy minél előbb legyen nyelvvizsgám... az iskolában a Tangram Aktuell 1 (A1) könyvet nagyjából befejeztük tehát nem az alapoktól indulok hanem egy olyan gyenge (A2)-ről... Szókincs és nyelvtan könyv kellene...bár a nyelvtant mindig átlátom és tudom is alkalmazni valószínűleg ezért is tetszik jobban az angolnál...

És ha esetleg valaki néha segítene nekem, az írjon nekem privátba...köszönöm szépen! :))

2012. jan. 14. 17:06
 1/1 t701 válasza:
a legjob bkönyv Magyarországon szerintem németből a két delfines könyv: az volt a nulladikos könyvünk. egy ötös érettségi összejön belőle, ha minden szót ami benne van megtanulsz.
2012. febr. 13. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!