Hol találhatok jó fösulit vagy egyetemet budapesten?
IBS - Borzasztó drága magánfősuli, 500 rugó/félév, ott lehet tnaulni ilyesmiket. De vigyázz: a munkáltatók nem szívesen veszik az ottani diplomát, mert lerí róla, hogy gazdag szülők hülye gyereke szerezte...
Aztán ott van a CEU, ami szintén irtó drága, de állítólag ott is foglalkoznak ilyenekkel.
A legtöbb angol nyelvű képzés fizetős, kivéve a mezei anglisztika/amerikanisztika szakot. Ide viszont nem ajánlanám, hogy jelentkezz, mert angol szakos újságíróval Dunát lehetne rekeszteni. A szakma többszörösen túltelített, és kommos diplomával készülj fel rá, hogy mosogatni vagy takarítani fogsz, kivéve, ha vannak ismerőseid megfelelő pozícióban. Sajnálom, ha elvettem a kedved, nem volt szándékos, csak ez a nagy magyar valóság.
Nem a helyesírás teszi az embert:)
Én is újságírónak készültem,állítólag volt tehetségem hozzá,csak hát nem vettek fel elsőre,ezért inkább turizmusra mentem,pedig gimiben újságíró voltam:/
Szóval,én a BKF-t ajánlom,bár újságíró ismerősöm szerint nem a diplomával kapod a tehetséged az írásra...
Utolso: valoban, nem a helyesiras teszi az embert, na de egy ujsagirotol talan joggal varhatjuk el, hogy tud helyesen irni es ertelmesen fogalmazni.
Kerdezo: jo kis versenyek lehetnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!