Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek melyiket válasszam...

Szerintetek melyiket válasszam? És miért?

Figyelt kérdés

2. nyelvet kell választani.(Angol az 1. kötelező nyelvem) a németet jelölöm meg elsőnek ,de kell még 2 másikat megjelölni ,mert lehet ,hogy nem indul elég csoport.Választható még: olasz,latin,orosz,francia

Én francia,orosz ra gondoltam,mivel egyre több helyen keresnek orosz nyelvtudású személyt

2012. jan. 10. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:

a latint akkor se válaszd, ha a másik lehetőség a halál. fölöslegesebb nincs annál.

az olasz... ha csíped őket, szeretnél odamenni, jó, nem nehéz nyelv, szép a hangzása, szimpi emberek.

a német nagyon hasznos Mo.on, a 2. leghasznosabb, de a nyelvtana meg úgy az egész nyelv akkora shit, hogy nagyon. De ha valaki normálisan megtanulja, akkor jó az.

francia. szép nyelv, kicsit bonyolultabb, mint az olasz, és viszonylag használható is, bár leginkább csak egy ország vonatkozásaiban, ez a helyzet az olasszal is, de azért a franciák kicsit ütősebbek még mindig.

Eddig tapasztalatból beszéltem, az oroszról nincsenek tapasztalataim, de elvileg az is egyre hasznosabb manapság.

2012. jan. 10. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Az megvan hogy 1. a német lesz ,de hogy a 2. 3. mi legyen az a kérdés.
2012. jan. 10. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
angol, német, orosz, olasz
2012. jan. 11. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a franciát és az oroszt írnám be, ebben a sorrendben a német után, szerintem ez a hasznossági sorrend, de ha hobbiként nézném a dolgot, akkor biztos olaszt szeretnék tanulni, mert nagyon tetszik a hangzása :)
2012. jan. 12. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!