Angol/ német felsőfok?! Többi lent
Figyelt kérdés
Mennyi ideig készültetek középfokról, még elmentetek sikeresen vizsgázni felsőfokon?
Aki ecl-en volt milyen típusú esszét kellett írnia? Miről szólt?
Köszönöm a válaszokat:)
2012. jan. 6. 21:00
1/2 anonim válasza:
Origón voltam, szóval a másodikra nem tudok mit mondani. Nyolcadikban voltam középfokúzni, de nem kezdtem el felsőfokra készülni. Nem is akartam felsőfokút tenni. Aztán valahogy 11.-ben csináltam. Mennyit készültem rá...? Az iskolában tanultunk angolt, de az akkor még a középfokra készített, szóval szart se ért. Különtanárhoz jártam heti egyszer előtte pár hónapig, de eléggé leszartam, mert unalmas volt az óra. Aztán a vizsga előtt végül is egy hetet tanultam, meg kitöltöttem 10 nyelvtani tesztet. Hihetetlenül könnyű volt a vizsga, ezerszer könnyebb, mint a középfokú és kétezerszer, mint a telc német.
2/2 anonim válasza:
Tavaly nyáron tettem le a felsőfokú angolt, miután letettem a középfokút 8. után kb egy fél év múlva kezdtem el különtanárhoz járni heti egyszer. Majdnem 1,5 évig jártam ugye külön + suliban heti 5 angol órám volt jó tanárral és jó csoporttal. 10. végén sikerült letenni a felsőfokot 71%-ra.
Ecl-en voltam, nekünk az esszé szerintem nagyon könnyű volt, mind a kettő véleménykifejtős fogalmazás volt, az elsőben a külföldre tanulni kiment diákokról, nehézségeikről, előnyeikről, a másodikban meg az oktatás jövőjéről kellett írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!