Szeretnék nyelvvizsgázni, de nem tudom melyiket válasszam. Olyan kellene amit mindenhol elfogadnak, viszont nem szakmai. Ti melyiket ajánljátok és miért pont azt?
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 21:21
1/6 anonim válasza:
Angolt.Mert könnyű és minden modern országban beszélik.
2/6 anonim válasza:
mond meg milyen nyelvből szeretnéd, akkor könnyebb válaszolni :)
3/6 A kérdező kommentje:
angolból és németből szeretnék középfokot letenni. viszont nemtudom h ECL-t, Origót vagy milyet..
2009. máj. 22. 22:48
4/6 anonim válasza:
Hát ha azt szeretnéd h mindenhol elfogadják, akkor origót ne. Azt csak itthon fogadják el:)
5/6 anonim válasza:
ECL, Euro, amelyek itthon elismertek (legalábbis angolból). De úgy tudom, hogy ez a két vizsgarendszer van németből is.
6/6 anonim válasza:
német: a TELC és a Goethe nyelvvizga német székhelyű, egyébként ismerik ezeket az egész világon, ahogy az osztrák ÖSD-t is..
angol: Pitman (nem tudom van-e még), British Cuncil
nézz utána a nyak.hu-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!