Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szeretnék nyelvvizsgázni, de...

Szeretnék nyelvvizsgázni, de nem tudom melyiket válasszam. Olyan kellene amit mindenhol elfogadnak, viszont nem szakmai. Ti melyiket ajánljátok és miért pont azt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Angolt.Mert könnyű és minden modern országban beszélik.
2009. máj. 22. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
mond meg milyen nyelvből szeretnéd, akkor könnyebb válaszolni :)
2009. máj. 22. 21:43
 3/6 A kérdező kommentje:
angolból és németből szeretnék középfokot letenni. viszont nemtudom h ECL-t, Origót vagy milyet..
2009. máj. 22. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha azt szeretnéd h mindenhol elfogadják, akkor origót ne. Azt csak itthon fogadják el:)
2009. máj. 22. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ECL, Euro, amelyek itthon elismertek (legalábbis angolból). De úgy tudom, hogy ez a két vizsgarendszer van németből is.
2009. máj. 23. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

német: a TELC és a Goethe nyelvvizga német székhelyű, egyébként ismerik ezeket az egész világon, ahogy az osztrák ÖSD-t is..

angol: Pitman (nem tudom van-e még), British Cuncil

nézz utána a nyak.hu-n

2009. máj. 23. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!