Valami jó filmet, sorozatot?
Tudnátok olyan filmet/sorozatot mondani amivel jól lehet nyelvet tanulni? (Igazából már mindent megértek, ha van angol felirat de ha nincs van, hogy nem értem tisztán amit mondanak mert néha hadarnak. Valaki tudna valami jó filmet ajánlani? (tényleg akármi lehet, kedvenc filmetek vagy egy jó sorozat ami jó angolul :D ) elkezdenék angolul filmeket nézni csak nem tudom mivel kezdjem :D
Valami jó film?
Én egy rakat sorozatot nézek angolul, de nem tudom, nyelvtanulás céljából milyenek, nekem azért segítettek :) Ha valami könnyebben érthetőt szeretnél, és az amerikai angol megfelel, akkor ott a Supernatural, tök érthetően beszélnek, bár ezt most inkább csak azért írtam, mert a kedvencem x) A Vampire Diaries is hasonló szintű szerintem. Angolok közül ha a Skins megy felirat nélkül, akkor elég jó leszel, mert nagyon durva kiejtésük van, először csak pislogtam :D A Game of Thrones szintén amerikai, de brit kiejtéssel beszélnek benne, ha jól emlékszem.
Őőő, hát nem vagyok valami nagy segítség x) Nézek egy rakat sorozatot, de nem jutnak eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!