Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Járhatok nyelviskolába 15 évesen?

Járhatok nyelviskolába 15 évesen?

Figyelt kérdés
Csak, mert igazából felnőtteknek szólnak. Nem kizáró ok, hogy még nem vagyok 18?
2011. dec. 31. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
dehogy, nyugodtan mehetsz...
2011. dec. 31. 14:28
 2/8 A kérdező kommentje:

de jó :D

Nyári szünetben majd rábeszélem anyáékat, mert ahogy a suliban tanulom az angolt, az valami katasztrófa...

2011. dec. 31. 14:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Gyenge A2 szintről mennyi idő alatt juthatok el egy alapfokú vagy egy középfokú nyelvvizsga szintjéig?
2011. dec. 31. 14:34
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszod

(annyira örültem, hogy majdnem elfelejtettem megköszönni :D)

2011. dec. 31. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Alapfokra szerintem könnyen ellehet jutni, persze függ hogy mióta tanulod a nyelvet ha már vagy 5-6 éve akkor szerintem már tanulás nélkül is ragadt rád annyi hogy az alapfokot megtudd csinálni:)
2011. dec. 31. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Középfokú nem nagy dolog, de azért kell rá készülni.Ha iskola mellett tudsz készülni rendesen és nem sajnálod az időt rá, akkor jövő decemberre eljuthatsz egy középfokú nyelvvizsgáig.
2011. dec. 31. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:
hogy menyi idő, az sok mindentől függ...pl. van olyan tanfolyam, hogy heti 5nap és napi 2-3 óra vagy van ahol teljesen rád van bízva, amennyit bírsz...meg persze otthon is tanulhatsz, nem csak a nyelvsuliban, szóval egy ilyen nagyon intenzív tanfolyammal 1 hónap alatt meg tudnád csinálni, sztem, vagy ha az túl húzós, akkor mondjuk a nyarat rá lehet szánni és akkor nem kell egyszerre olyan sokat tanulnod.
2012. jan. 2. 20:44
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. jan. 5. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!