Telc angol középfokú szóbeli?
január 22-én fogok vizsgázni, de a szóbelitől nagyon félek. Amúgy se merek beszélni, nemhogy angolul. A discussionben nagyon keveset tudok hozzáfűzni. valami tanács izgulás ellen?
Vannak tételek szóbelihez?
Figyelj! Ne gondoldolj semmi rosszra, ne lássák rajtad hogy ideges vagy. Legyél magabiztos, amúgy is nagyon kedvesek a vizsgáztatók. Én is nagyon izgultam előtte, de amikor ott voltam már nem is tudom mire gondoltam de nem izgultam egyátalán, pedig nem is készültem rá sokat, csak improvizáltam.
Nem kell parázni:D
Nem akarok senkit se elkeseríteni vagy megrémiszteni, de azok a tételek, amik megtalálhatóak neten vagy a telc.hu-n, azok minimálisak. Minden vizsgán raknak be új szóbeli tételeket, plusz az előzőeket cserélgetik. Meg mivel csak szavak vannak felsorolva itt ( [link] így elég tág, hogy azon belül mi lehet maga a konkrét tétel.
De az előző hozzá szólóknak igaza van ettől függetlenül, tényleg kedvesek a vizsgáztatók, meg nem vészes maga a vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!