Melyik könyvekből tanultál németül és hogy tetszett?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 20:23
2/9 anonim válasza:
általános iskolában Schulbus. annál gázabb könyvvel azóta sem találkoztam. 7-ben Delfin I, 8-ban Delfin II, nem voltak rosszak, nekem kicsit tömény volt. 9, 10-ben az Unterwegs A és Unterwegs B, ezek jók voltak, a nyelvtant is jól dolgozták fel és a szövegek sem voltak olyan hosszúak. én 10-ben leosztályozóztam, a csoport most 11-ben vmi érettségi felkészítő munkafüzetből (nyelvtant már nincs mit tanulni) ezzel még nem találkoztam, de úgy láttam, szimplán érettségi próbasorok sorozatából áll.
3/9 anonim válasza:
első válaszoló nagyon jót nevettem :D
a rühheltem szó is olyan németes xd
nekem volt Start, Delfin (ezt nem szerettem)
4/9 anonim válasza:
Szanyi Gyula-féle tankönyvkiadós, és jó tanárral jó volt, most is megvan.
5/9 anonim válasza:
Na meg persze a hozzá tartozó verhetetlen vastag nyelvtankönyv.
7/9 anonim válasza:
Tangram - nem annyira szörnyű, de nagyon hiányzott belőle a normális nyelvtani összefoglaló. hiába egynyelvű, akkor is meg lehetett volna csinálni jobban.
Start - gyűlöltem a bugyuta szövegeivel.
8/9 anonim válasza:
unterwegs középben , egy rakat szar, hányadék.
9/9 anonim válasza:
Start neu, unterwegs a, tetszett, érthető jó könyv, de van nála hatékonyabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!