Lehet valahol profi szlovák szótárt ( szlovák- magyar, magyar- szlovák) vásárolni vagy rendelni?
Nem tudom milyen értelemben vett "profi" szótarra gondoltál, de ezen szótárak valamelyikének lehet, hogy hasznád tudnád venni.
Nem tudom honnan vagy, de ha annyira fontos, akkor lehet, hogy érdemes lenne Szlovákiába átugrani, a konyvesboltokban probléma nélkul lehet magyar-szlovák-magyar szótárakat kapni. Pl. PantaRhei konyvesuzletekben nagy a választék.
Sajnos nincs használható szótár mostanság. A legutóbbi van vagy húsz éves (vagy több), sehol nem kapható már. Szlovák-magyar szótár készült egy, de másik kötete sajnos nincs. Ha esetleg érdekel, a címe: Ladislav Tankó: novy slovensko-madarsky slovník.
Én is megkérdeztem már mindenkit, olyan szótár, amiben benne van minden, ami egy érettségin kellhet, nincs.
2. válaszoló vagyok...
Én szlovákiai vagyok, szótár itt sem kapható, nincs értelme csak ezért idejönni. Nekem is kellene az érettségihez, de úgy tűnik, anélkül kell megoldanom. A kéziszótárakban (amit az 1. linkelt) meg nagyjából semmi nincs benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!