Mit jelentenek ezek a kérdések?
A 4-es feladatnál van a 10 kérdés, azokat nem értem. Esetleg valaki válaszolna az első két kérdésre? Nem tudom őket, hiába szótározok, nem értem. :(
Előre is köszönöm!
A négyes feladat kérdései magyarul:
Első rész
1, Milyen hatással volt rád, hogy Charles rendkívül gazdag?
2, Mi történik a személyzetével, ha nem jól csinálják a dolgukat?
És mi történik, ha nem?
Második rész:
1, Mi a szokás, amikor a Highgroveban és a Sandringhamban vendégeskedik?
2, Milyen a magánéletben?
Harmadik rész:
1, Vannak köztarozásai? (ebben nem vagyok biztos)
2, Milyen jócselekedetet tesz néha?
Negyedik rész:
1,Károly hercegnek megvan mindene. Mije van? Mije nincsen?
2,Mi az a Duchy original? Mi történik vele? Mit árul? ( elárulom, hogy ez Károly által alapított cég, többek között biotermékeket gyárt és a bevételt jótékony célra ajánlja fel, nézz utána)
3, Mi lesz Kamilla titulusa, amikor Károly király lesz?
4, Milyen más módon emlegetik Károlyt? A jövő királya vagy „Walesi” herceg ?
Ennyit segítettem, bár nem tudom, mi értelme van, nem tudom, hogy fogsz tudni rájuk válaszolni ? (!) Az első két kérdésnek meg tessék neki állni! Tessék először magyarul kutakodni, aztán angolul. Nem kívánhatod, hogy az egészet más csinálja meg!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Nem kívánnom, hogy más csinálja meg, de ha egyszer nem értem... Egyébként ott vannak a válaszok a szövegben, szóval nem kell kutakodjak külön, de számomra bonyolultan van megfogalmazva. Ezért kértem segítséget. Ha mindent értenék, már rég kész lennék vele, és meg lenne tanulni...
They are expected to get
everything right. When HRH
(His Royal Highness) feels they
have performed their duties well,
they are praised in a royal memo.
But if they have made mistakes,
they are called into his study and
told off
Itt van a szövegben a második kérdés, amit nem találsz.
Elvárják tőlük, hogy mindent jól végezzenek el. Amikor a királyi személyzet úgy érzi, hogy jól teljesítették a kötelességüket az egekbe magasztalják őket. De, ha hibáznak, behívja őket a dolgozószobába és lehordja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!