Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Probierst du immer die Spezial...

Probierst du immer die Spezialitäten des Landes aus? Erre mit írnál ami nem is felsorolás szerű hanem kicsit színvonalasabb? (4-5 mondat)

Figyelt kérdés

4-5 mondat lenne szükséges.nagyából megírtam,de nagyon jó lenne ötlet merítésnek ha más is leírná h erre mit válaszolna.

valamint arra h: Wie oft fährst du?

erre is 4-5 lenne szükséges de csak 2 hosszabbat tudtam írni.erre mit válaszolnál 4-5 mondatban? mert ide kicsit rizsázni kellene mert azt h hova,mivel és kivel utazom azt már le kellett írnom másik kérdéshez.

nagyon köszönöm annak aki veszi a fáradtságot és segít.

2011. dec. 8. 19:29
 1/3 anonim válasza:
Mindenfajta szemét kötözködés nélkül, miért írnánk meg az egész német házidat? Ha más nem menj a webforditas.hu-ra és írogasd be magyarul aztán majd németül kiadja neked.
2011. dec. 8. 19:42
 2/3 A kérdező kommentje:

11 kérdésre már megírtam.nem kis időbe került.

csak 2 kérdésnél kellett volna segítség.de nem is a az egész megírásában hanem csak ötlet merítésképp.

felesleges volt írnod.

2011. dec. 8. 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:
ja és még valami,a webes fordítók nagy része a rakás sz@rt sem ér,szóval azzal inkább nem próbálkoznék.
2011. dec. 8. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!