TELC vagy ECL? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Angol középfokú nyelvvizsgát szeretnék tenni, de nem tudom melyikre jelentkezzek. Szerintetek? Észérvek kellenének...2011. dec. 4. 21:00
1/3 anonim válasza:
Mindenkinek más a testhezállóbb. Azt javasolnám, h mindkét vizsgarendszer honlapjáról tölts le mintavizsgát, majd mindkettőnek az összes részét oldd meg, végül értékeld ki! Amelyiknek a típusfeladatai jobban tetszettek, azt válaszd (persze az elért eredmény sem mindegy), és utána már azokra a típusokra könnyebb készülni.
2/3 anonim válasza:
Ami engem illet,TELC-en megbuktam 6 pont híján,rá fél évre ECL-en 80%-kal átmentem.Nekem tehát ECL jött be,de szerintem ezt nem lehet így kimondani,hogy TELC a jó, vagy épp az ECL.
Ez egyénfüggő.Próbáld meg az egyiket,ha sikerül,akkor talán már nem is kell a másik,ha meg mégis,akkor csináld meg azt is,és akkor elmondhatod magadról,hogy neked ez is,az is megvan.
3/3 anonim válasza:
73%-os válaszára csak annyit reagálnék, hogy nem sok embernek van fölös huszonegynéhányezer forintja, h szórakozásból két nyelvvizsgára is elmenjen párhuzamosan, de értelme sem nagyon van, h két ugyanolyan típusú és szintű nyelvvizsgád legyen más vizsgaközponttól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!