Mennyi egy németóra?
Figyelt kérdés
Vidéken a Balatonnál mennyit fogok fizetni egy diplomás nyelvtanárnál kb ha minden nap ad egy órát nálam (házhoz jön) gyerek korom óta egy utcában lakunk. Tehát milyen óradíjra számíthatok?2011. nov. 23. 20:19
1/1 anonim válasza:
Én nem a Balaton környékén, de szintén vidéken járok tanárhoz, pontosabban eddig 2-höz jártam, az egyik 3000/60perc volt, a másik 2500/45 perc. Az első általánosban tanít, de évek óta készít fel minden szintű nyelvvizsgára, a második középiskolában tanít, szintén évek óta készít fel diákokat nyelvvizsgára, perfekt német és van nyelvvizsgáztatói engedélye is. Mindkettőhöz én mentem házhoz. Szerintem 2000 alatt a jó, keresett tanárok nem vállalnak órát....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!