Hogy zajlik egy szóbeli nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Felsőfokra megyek ECL-re, de nem tudom konkrétan hogyan zajlik egy ilyen. Úgy értem a feladattípusokat tudom, de milyen sorrendben megyünk be? Mikor tudom meg mikor lesz a szóbeli vizsga egyáltalán?2011. nov. 20. 15:31
1/11 anonim válasza:
Az ECL honlapján minden információt megtalálsz.
2/11 A kérdező kommentje:
ha így lenne, nem tettem volna fel a kérdést
2011. nov. 20. 20:13
4/11 A kérdező kommentje:
nem, mondtam, hogy tudom milyen feladatok lesznek, csak azt nem, hogy mondjuk előre be van e osztva az, hogy ki mikor megy be, vagy ott várok egész nap és egyszer csak behívnak? Belekérdezhet a vizsgáztató valamibe, akkor is, ha elegendő időt beszéltünk az adott témáról? Illetve vajon ugyanazon a napon van a szóbeli, mint az írásbeli? Mert ezekről semmit nem találtam a honlapon.
2011. nov. 20. 21:51
5/11 anonim válasza:
ezeket az információkat vagy elmondják szóban, amikor jelentkezel egy adott helyen, vagy e-mailben értesítenek róla. viszont a szóbeli és az írásbeli biztos,hogy nem egy napon lesz.
6/11 anonim válasza:
ja,és persze,hogy belekérdezhet. konkrétan felsőfokon a vizsgáztatóval kell beszélgetned szerintem. legalábbis én úgy tudom,hogy csak középfokon van páros vizsgáztatás.
7/11 A kérdező kommentje:
Hát őőm, nem egész stimmel amit így leírtál, mert már jelentkeztem a nyelvvizsgára és nem mondtak semmit és tuti, hogy párban leszünk, főleg mivel úgy jelentkeztem eleve, hogy megmondtam ki legyen a párom (mert hogy ilyet is lehet).
2011. nov. 20. 22:13
8/11 anonim válasza:
ja, akkor bocsi :D azért gondoltam, hogy így van, mert amikor középfokon voltam szóbelizni, volt egy lány, aki felsőfokra ment, és ő mondta, hogy ő egyedül vizsgázik, nem párban, de belegondolva lehet, hogy azért, mert nem volt több vizsgázó felsőfokon akkor.
9/11 A kérdező kommentje:
semmi baj, azért örülök ,hogy próbáltál segíteni :) mind1, majd várom hátha végre megkapom azt az emailt, amit ígértek, elvileg lesz benne tájékoztató, csak már türelmetlen vagyok és tudni szeretném, hogy milyen lesz :D ismerőseimet nem tudom megkérdezni, mert senki nem volt még felsőfokú angolon :S
2011. nov. 21. 17:05
10/11 anonim válasza:
Szia!
Sajnos én se nagyon tudok segíteni, csak azért írtam, mert én is most megyek ecl felsőfokra.
Te melyik városban mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!