Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Fél évet adtam magamnak az...

Fél évet adtam magamnak az angol nyelv elsajátítására. Mi a véleményetek, van esélyem rá? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Kőkemény elhatározásra jutottam : megtanulok angolul.A nulláról indulok és kezdetben az internetet fellelt tananyagokból tanulnék. Tervem szerint 1-1 1/2 hónap múlva elkezdenék angol tanárhoz járni és az ő segítségével folytatni a tanulást. Érdekelne,hogy szerintetek ez így jó lenne-e vagy esetleg már most az elején menjek tanárhoz!? Van esély fél év alatt megtanulni az angolt társalgási szinten? Elhatározás megvan! Akarat is!
2011. nov. 7. 20:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem pesti vagyok de azért köszi,hogy segíteni akartál :) Időközben találtam egy jónak tűnő angoltanárt,megfogadva ezzel azt a tanácsot,hogy vele kezdjek tanulni. Köszönöm mindenki hozzászólását és tanácsát!
2011. nov. 11. 11:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Mi lett a tapasztalatod? Sikerűlt?

Szerintem korán sem esélytelen, sőt! Csupán a megfelelő technikán és szorgalmon múlik. Meg napi egy óra tanuláson.

Jól lehet, én nem nyelvizygában mérem a nyelvtudást.

Ellenben szerintem is érdemes inkább az ELEJÉN segítséget kérni.

Nekem az Assimil jött be, bár vannak hibái. Hogy kinek mi működik, az egyéni. Szerintem mindenképpen érdemes rászánni az időt, hogy kikisérletezze az ember.

2013. jan. 22. 21:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt fél évem tanulni mert sokkal hamarabb találtam magam külföldön mint azt terveztem. Nem interneten kezdtem a tanulást hanem azonnal elkezdtem angol tanárhoz járni és nem bántam meg. Teljesen az elejétől kezdtünk mindent.Két hónap alatt elég sok mindent belevert a fejembe :)
2013. febr. 1. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kiváló az éltalad felvázolt ötlet. Mivel amire tanárhoz jutsz már lesznek kérdéseid a nyelvvel kapcsolatban.
2013. febr. 1. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!