Valaki le tudná szó szerint fordítani ezt? Least said soonest mended? Tudom hogy közmondás és magyarban ez a ne szólj szám nem fáj fejem. De szó szerint mi?
SZERETNÉK KÉRDEZNI !
18 ÉVES VAGYOK ÉS MOST FEJEZTEM BE A SULIT ÉS NEM KAPOK SEMMI PÉNZT,SZERETNÉM TUDNI JÁRA VALAMI PÉNZ ? DOLGOZNI MÉG NEM DOLGOZTAM !
Bocs, kedves fő kérdésgazda, válaszolok ennek a szegény idepottyant kérdezőnek, bár nem tudom, hogy kerül ide, mint ahogy azt se, hogy visszatalál-e a válaszomhoz, (légy szíves válaszolj, ha igen a privát e-mail szöveg megnyomásával itt a jobb sarokban.)
Családi pótlékot akkor kapsz, ha iskolába jársz, különben nem.
Kérdéseket feltenni itt a megfelelő rovat kikeresésével és ott bal oldalon alul az Új kérdés gombra rámenve lehet. Az érkezett válaszokat pedig a jobb fent Kérdéseid gombnál találhatod meg. A csupa nagy betű az interneten kiabálást jelent, ha így teszel fel kérdést, azt törölni fogják. Remélem, ezt még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!