Tippek/ötletek német tanuláshoz?
Figyelt kérdés
Már 9 éve tanulok németül, de az utóbbi 3-4 évben lemaradtam az osztálytársaimtól, és nincs sok kedvem leülni magamtól ismételni (ráadásul közbe elkezdtünk angolt is tanulni az iskolában, ami könnyebben megy és szívesebben is tanulom).
Szinte megutáltam a németet (a tanár miatt), és középfokú nyelvvizsga nélkül is le tudnám élni az életemet (alapszinten azért meg tudom magam értetni másokkal), viszont legalább a felvételi plusz pontok tekintetében nem ártana megpróbálni.
Ki mit ajánl, hogyan szánjam rá magam a tanulásra (járok másik tanárhoz is, de így se igazán foglalkozok az egésszel)?
2011. okt. 18. 18:55
2/2 anonim válasza:
hagyd a p*csába. TANULJ ANGOLT :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!