Egyetemre megyek ősszel. Levelezős leszek, ilyenkor magamnak kell megoldani a nyelvvizsgát? Vagy a suliban lesz felkészítés?
Figyelt kérdés
Széchenyi István Egyetem- Győr és SzTE Kecskemétre kihelyezett jogász szak érdekelne leginkább.2011. okt. 14. 14:24
1/3 anonim válasza:
Nálunk nem volt (SZIE-VATI Bpest) de hallottam, hogy van ahol van nyelvoktatás. Persze az sem célirányosan készíti fel a diákokat a nyelvvizsgára, csak adott nyelven folyik az óra.
2/3 anonim válasza:
Ha nappalin lennél, akkor is magadnak kéne megoldani a nyelvvizsgát. Az egyetemen már nem fogják a kezedet, hogy ezt csináld, meg azt csináld. Ha akarsz nyelvvizsgát, akkor vehetsz fel nyelvórákat, bár nem tudom, hogy levelezőn erre van-e lehetőség.
3/3 anonim válasza:
magadnak. Az iskola lexarja, de olyan pofátlan a rendszer, hogy egy képzéstől teljesen független dologtól függ a papír kiadása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!