Megbuktam a nyelvvizsgán. Mit kellene tennem hogy ne vesszen el az eddig megszerzett tudásom?
Ajánlom ezt az oldalt. Ingyenesen tudsz letölteni német filmeket, amivel fenntarthatod a tudásod. Olvasgass és ismételj sokat. Ha van rá lehetőséged, töltsd le a "Die Zeit" újságot, sokat segít az olvasott szöveg értésében ez a fajta "tanulás" is (különböző torrent oldalakon megtalálhatod).
Egyébként megkérdezhetem hogy melyik nyelvvizsga központnál voltál, hogy érezted és ehhez képest hány %-ot sikerült szerezned? Én is nem sokára megyek írásbelizni, érdekelne a tapasztalatod, véleményed.
Köszönöm a válaszodat, sok sikert kívánok decemberbe!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha ezt az oldalt nézegeted, megnézed a videókon a híreket és alattuk a szöveget (lényegében ugyanaz van leírva, mint amit elmondanak), az biztos segít. Rövid szövegek, és az ismeretlen szavakat ki is keresheted, mondatról-mondatra lefordíthatod magadnak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!