Lénaaa kérdése:
Angoltanárt keresek olcsón, sürgősen. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek, jövőre angol előrehozott érettségit teszek, viszont a suliban nincs fakt, sem lehetőség arra hogy külön angolra járjak és felkészüljek rá. Utána egy felsőfokú nyelvvizsgát is szeretnék angolból szóval egy jó tanárra lenne szükségem. Ha valaki tud olcsón ilyen tanárt, nagyon megköszönném ha írna. :)2011. okt. 5. 12:17
11/14 anonim válasza:
Szia :) Én szívesen beszélgetnék, ha van kedved, kicsit a beszédkészségemen szeretnék javítani. Most voltam középfokúzni, egész jól ment :D
Történetesen pont zuglói vagyok (7es vonala, Róna utca).
Ha lenne kedved holnap találkozni, akkor írj privátot, nyugi, kamu a válaszom.(hallottál a FÉK -ről?)
12/14 anonim válasza:
Ezt nem tudom hogy sikerült összehoznom :D szóval :nyugi, NEM kamu a válszom :)
14/14 Péterfay Dóra válasza:
Tudom, ez mennyire régi kérdés, de ha még mindig van szükséged angoltanárra, anyanyelvi szinten, akcentus nélkül beszélek, és bár tanári diplomám nincs, már évek óta tanítok skype-on. Ha szeretnéd, nagyon szívesen megírom a skype nevemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!