Van egy oldal ahol tudok németet gyakorolni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 18:03
1/5 anonim válasza:
www.nemettanulas.lap.hu Egy csomó minden van itt.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
a Goethe-ház lényege az,hogy van ez a csávó,a program animált főszereplője,-Wolfgang,és interaktív módon körbevezet a házában.//beszél is hozzád//bemehetsz a konyhába,fitnessterembe,hálószobába,ki a kertbe.stb..
és mindig az adott helen eldöntheted h.mi érdekel,és ha arra rámész,kiadja az ahhoz kapcsolódó,nagyon aktuális,és érdekes szövegeket.pl.konyhában a Lebensmittel-re rámész,(élelmiszer)választhtatod pl. a Supermarkt funkciót és egy csomó érdekes dolgot megtudhatsz.ha a menüben a VORLESEN-t(felolvasás)választod fel is olvassa a program a szöveget.így a kiejtést is gyakorolhatod..
én 1 hónapja használom,de még nem untam meg..)
előző voltam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!