Van olyan játék amivel lehet angolul tanulni?
Figyelt kérdés
szeretnék megtanulni angolul de ne vmilyen dedós játékokat légyszike...köszönöm2009. ápr. 28. 15:50
1/8 anonim válasza:
Biztos hogy van de én még nem játszottam ilyen játékkal.
Bár!Ha veszel/letöltesz egy olyan játékot ahol feliratozza a szöveget (angolul) letöltöd hozzá a magyarítást és kicsit lehet belőle tanulni.
4/8 anonim válasza:
gyakorlatilag az összes játékból lehet ami angol nyelvű:DD
De az mmo rpg játékok azért nagyon jók, mert külföldiekkel tudsz is beszélgetni:)
Lineage2 forever!:D
6/8 anonim válasza:
Lineage...WoW...xD hát abból aztán...nem angolul tanulsz (kivéve pár szót pl: level..xD,monster) inkább angolul kéne tudni hozzá :D
7/8 anonim válasza:
Kezdő szintre Duolingo-t ajánlom.
A mindennapos alap szókincs bővítéséhez a sims játékok nagyon jók,
Ha megérted az angolt de beszélni nem tudsz, online játékok ahol rákényszerülsz a tudásod használatára, ez fejleszti a legjobban.Pl online szerepjátékok
8/8 A kérdező kommentje:
A kérdést 10 éve tettem fel, azóta már angolból C2es szinten vagyok, de köszönöm. A duolingot amúgy sose szerettem. RPG-k nagyon sokat segítettek. Steamen keresztül meg rá voltam kényszerítve, hogy a nyelvet használjam.
2019. márc. 19. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!