Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » BME középfokú angol. A saját...

BME középfokú angol. A saját feladatsorukat gyengére írom, más gyakorlást majdnem hibátlanra? Miért?

Figyelt kérdés

Megvettem a BME gyakorló feladatsorát tartalmazó könyvet. Egy éve gyakorolok középfokúra hasonló feladattípusokkal, csak másból. Sokszor hibátlan lett, de legalább 80%

A könyvbe ha csinálom nagyon gyenge. Alig van meg pár pont. Ennyi különbség van a feladatok között?

2011. okt. 1. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:

én is így voltam a BME nyelvvizsgafeladataival.

más feladatokat vígan megírok szinte hibátlanra,az érettségim is jól sikerült.BME vizsgán viszont 2* buktam.

2011. okt. 1. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem érdemes lenne máshol csinálnod akkor az írásbelit, aminek a feladatsora jobban fekszik neked.

Én is ott csináltam, és elsőre az írásbeli sokkal nehezebb volt, mint a mintafeladatok a könyvben, meg is vágtak...:/

Másodjára már a várt színvonalat hozták, nem volt időm előtte tanulni, szóval nem azért lett jobb. Szerencse kérdése is, hogy mit fogsz ki.

Az Eurora és az ECLre azt mondják, hogy könnyű, nézz meg más vizsgákat is szerintem.

2011. okt. 1. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Érdekes :D én ugyan nem vettem meg a feladatsorukat csak kitöltöttem párat ami fenn volt a honlapjukon de azok nehezebbnek tűntek nekem mint amit vizsgán írtam, de elsőre átmentem. Szerintem az, hogy máshol könnyebb vizsgán sikerül átmenni csak akkor jó, ha neked a nyelvvizsga nem arra kell, hogy papír legyen a tudásodról hanem pl. továbbtanulásnál +pontra vagy ilyesmi.

Most persze nem köcsög akartam lenni, csak én is rákerestem pl. itt a BME nyelvvizsgás kérdésekre mielőtt mentem és be voltam sz@rva mert mindenki mondta, hogy milyen nehéz meg hányszor meghúzták pár %-okra (ekkor már én befizettem szal mind1 volt) pedig egyáltalán nem volt olyan nehéz.

2011. okt. 1. 17:36
 4/6 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy nem konkrét nyelvvizsga feladatit csinálom. Középfokú általános felkészítő feladatokat. és nagyon jól sikerülnek. Erre a BME-s... pfff

Mindenképp kétnyelvűt szeretnék tenni, tehát marad a BME. Nőverem ott volt, a füle ketté mikor meglátta mi van a könyvben. Azt mondta a vizsga sokkal könnyebb volt, bár ő már elég régen csinálta.

2011. okt. 1. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
az origo is kétnyelvű
2011. okt. 1. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:
az Euro is kétnyelvű :)
2011. okt. 1. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!