SZTE vagy ELTE anglisztika?
A Károly anglisztikája jóval színvonalasabb, mint az ELTE..
Amúgy pedig nem egyszerű dolog átjelentkezni, elfogadtatni a már megcsinált tantárgyaidat stb.stb.
Szerintem nem kell annyira igényesnek lenni a várossal kapcsolatban. Budapest az jobban tetszene? forgalmas, szennyezett a levegő...
Szerintem csak komolyabb probléma esetén érdemes máshova átjelentkezni. Egyébként nem nagy dolog az átjelentkezés, elsimerteted a már teljesített kurzusaidat. De év közben nem tudom, mondjuk nyáron, évkezdés előtt vagy félévkor simán megy, de év közben...
Az átjelentkezést természetesen félévkor tervezném. :) Az igazat megvallva, pontosan tudom, milyen Pest, rengeteget járok fel, a tesóm is ott lakik, a barátaim pedig ott tanulnak. Éppen ezért gondolkozok azon, hogy átmegyek az eltére, mert így is majdnem minden hétvégén Pesten rontom a levegőt, ha pedig ott tanulnék, jóval egyszerűbb lenne.
De egyelőre félretettem ezt a kérdést, ha mondjuk két hónap múlva is el akarok még menni Szegedről, akkor komolyabban utána járok a dolognak. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!