Angolból az a feladat, hogy két képet össze kell hasonlítani pl. egy gyorsbüfé meg egy elegáns étterem. Mit lehetne ilyenről mondani?
Egy-két mondatban elmondhatod h mit látsz a képen,bevezetésképpen.
És én a büfés étteremeb kitérnék arra h én hova szoktam gyakrabban járni, melyik az egészségesebb, hogy törtnéik a rendelés...meg ami az eszedbe jut.
a tanyan élés előnyei, hátrányai. pl. 'kevés továbbtanulási lehetőség...
elmondanám h én hol lakom, ha szeretem,akkor megindoklom h miért, ha nem akkor h miért nem szeretem azokra adok választ..miért jobb az egyik, mint a másik..:)
Kezdésnek mondasz néhány dolgot kifejezetten a képről (In the picture I can see/ The picture shows me...). Ezt követően pedig az alap témát meghagyva rugaszkodj el, pl mond el, hogy ezek a gyorséttermi ételek mennyire egészségtelenek, emiatt lesz mindenki túlsúlyos stb, az elegáns étteremről meg elmondhatod, hogy ezek általában nagyon drágák, csak különleges alkalmakkor engedheti meg a család pl születésnap és itt akár arra is kitérhetsz, hogy te legutóbb hogyan ünnepelted a szülinapodat :)
Szerintem fontos ,hogy legyen egy zárómondat, amiben egyszerre mind2 képről beszélsz, tehát elmondod, hogy pl a gyorséttermek sajnos manapság sokkal trendibbek, elvégre 1 perc mire elhozhatod a kaját ,de az elegáns éttermek sosem mennek ki a divatból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!