Miért nem tudom felvenni a tárgyakat?
Figyelt kérdés
Neptun.. 1000x elolvastam mit kell csinálnom, de nem tudom regisztrálni magam a félévre, nekem egyáltalán nincs ott semmi lehetőség, h beiratkozom :D nem tudom, mit csináljak vele, pedig elég sürgős, és gondolom ezért nem tudom a tárgyakat sem felvenni :S2011. szept. 14. 10:46
1/3 anonim válasza:
Hova jársz? Egyes sulikban már nincs tárgyfelvétel! Sürgősen menj be a tanulmányira és kérdezd meg, mi a gond és mit lehet tenni ilyenkor!
2/3 anonim válasza:
Iratkozz át olyan iskolába, ahol ETR van...
3/3 ausonia válasza:
volt már beiratkozás? úgyértem olyan, amikor bemész a suliba és a tanulmányi előadód elveszi és megnézni az érettségid, nyelvvizsgád, stb?mert ha nem,akkor ezért nem tudsz semmit csinálni, ugyanis elsősök, csak beiratkozás után jogosultak tantárgyat felvenni, tekintve, hogy beiratkozás előtt még nincs hallgatói jogviszonyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!