Magántanárral 100 ezer Ft. -ból fesőfok? (részletesen lent)
Szerintem fordítva lenne érdemes csinálnod. Azaz otthon tanulsz, és ha valamivel gondod van, azt felírod. Ha összegyűlt egy rakás kérdés, akkor kérsz egy órás konzultációt a tanártól.
De ez a módszer csak akkor működik, ha egészen biztos vagy benne, hogy nem tanulsz meg magadtól hülyeséget.
Hát figyelj, én anno 2500 pénzért jártam magántanárhoz / óra Pécsett. Számítsd ki, hogy hány óra jönne ki neked, a 100ezer pénzből, de gondolom a nyelvvizsgadíjat vond le előtte, ha kell.
Én mondjuk személy szerint úgy gondolom, hogy felsőfokra igazán nem érdemes magántanárt beszerezni, hiszen itt főleg a szókincsnövelés számít, abba meg tanár nem tud segíteni. Amit az első válaszoló írt, azzal egyet értek, egy-egy konzultációra érdemes elmenni, de ennél több csak pénzkidobás lenne.
Szóbelire pedig keress tanulótársat! Nekem is van, skype-on készülünk és együtt megyünk nyelvvizsgázni is, itt találkozunk a gyakorikerdesek.hu-n és ingyen van:)
Felsőfokra készülök én is, és 3 könyv az amit most használok hozzá: Words, words, words, Let's discuss it! (ez kifejezetten szóbelire van), és English vocabulary organiser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!