Az a házi feladatom, hogy 15 mondatot írjak a nyaralásomról . (? ) Bővebben lent.
Tartalmasan telt a nyári szünetem,voltam...
Az iskola befejezte után voltam...
A nyári szünetben sok érdekes dolog történt velem...
Írok neked egy példanyaralást aztán írd át.:D Ha leírtad volna hogy hol voltál nyaralni vagy miről szeretnél írni akkor szívesen megcsinálnám neked:)
Szóval:
A nyári szünetem igazán jól kezdődött. A tanév befejezése után 2 héttel megbeszéltük a családommal hogy elutazunk Horvátországba. A következő héten a szüleim 1 hét szabadságot vettek ki így mindnyájan elindulhattunk a közös nyaralásunkra. Amikor Horvátország fővárosába Croatiába értünk hatalmas vihar tört ki,ezért muszáj volt itt éjszakáznunk. Másnap gyönyörű, vihar utáni napra ébredtünk így elindulhattunk a valódi célunk felé: Zadarba. Itt foglaltunk szállást 6 napra. Amikor odaértünk egy gyönyörű 4 csillagos szálloda várt minket. A szobámból tökéletesen rá lehetett látni a tengerre,sőt egy hatalmas vízesés is volt a távolban ami ugyan messze volt,de csodás látványt nyújtott. A következő nap elmentünk városnézésre,nagyon sok új ételt és szokást ismertem meg. Az ezt követő napokban ellátogattunk Zagar mellett fekvő városokba,például Kornatba, Sibenikbe, Splitbe. Az utolsó napokban kiélveztük a tengert,szinte egész nap a parton voltunk,úsztunk,röplabdáztunk este pedig a csodás naplementét néztük. Az idei volt eddigi életem legszebb nyaralása,remélem a további években is hasonló szép nyaralásokban lehet részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!