Hogyan keressek magántanárt?
Figyelt kérdés
Székesfehérváron lenne szükséges, a német nyelvet szeretném magántanárnál tanulni, az alapoktól kezdve (magyarul egyelőre egy szót nem tudok németül). Van olyan, aki ilyet vállal? Hogy mindenféle alap nélkül tanít? Fontos lenne, de eddig nem találtam és nem tudom, hogyan keressem.2011. aug. 29. 12:19
1/2 anonim válasza:
Nézegesd a helyi reklámújságokat, keress hirdetést az expressz.hu-n. Kirakhatsz cetlit a városi általános iskolákba, középiskolákba. Vagy keress itt: [link]
2/2 anonim válasza:
Mivel nagyon sok önjelölt tanár van, aki többet árt mint használ, nem árt ha a referenciákat végigkérdezgeted... Úgy értem, ha ismerősök, iskolatársak közül valakinek vannak jó vagy rossz tapasztalatai konkrét tanárokkal, nem árt tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!